Thursday, October 24, 2013

Final Exam Mood

Assalamualaikum

As you know , sekarang dalam ''Final Exam Mood'' . Semester ni ada empat paper semuanya . Tiga paper dah settle . Tinggal satu lagi .

1st paper : Theory Of Food .
Soalan langsung tak seperti yang dibayangkan . Tapi takpa , boleh control lagi nafsu rakus dan berjaya jawab dengan rakusnya . InsyaAllah okay . Amin . :)

2nd paper : Mathematics in Food Service Preparations
Mimpi ngeri sepanjang hidup aku . Sebab mathematics is one of my enemy and me ? erhhhhhhhh . Masuk dalam dewan exam tu cuma berbekalkan latihan yang sedikit dan selebihnya tawakal sahaja . Series tak tipu . And me , crying like crazy woman time mandi sebelum nak jawab exam tuhh . *patutlah mandi lama kan.

Tapi bila dah masuk dalam dewan tu . Alhamdulillah . Better daripada yang aku sangkakan . *kenapa aku suka bersangka buruk -..-'' . InsyaAllah yang ni pun okay .

3rd paper : This one sumpah like hell . Memang aku keluar awal dari dewan . And ramai budak kelas aku yang keluar awal and kebanyakan muka macam tension gila . Memasing kata what the fuck lain target lain masuk and another one more thing , benda takda dalam nota =,= . Totally shit man !

Classmate aku yang duduk sebelah aku pun kata ''Aku tengok kau tension gila'' . Gila kau tak tension . Aku bergayut dengan nota tu sehari semalaman kau tauuu . Tapi hampehhh satu pun tak melekat dalam kepala otak aku ni . Errrrrrr . Redha sajalah .

And i hope , my paper aku yang keempat tidak menganjing -..- . Markah PB dah dapat . Alhamdulillah okay .
Ouh yaa , yang pasal pertandingan berlakon last week , kumpulan kami menang !!! Yeahhhhhh :D




No comments: